Cărțile electronice și împrumutul electronic in biblioteci - ȚURCAN, Nelly (BIBLIOPOLIS, 2025)
Articolul prezintă o revistă a presei care își propune să exploreze multiplele dimensiuni ale cărților electronice și a împrumutului digital în biblioteci, incluzând perspective de cercetare, studii de caz și dezbateri internaționale. Drept concluzie, este sugerat faptul că bibliotecile trebuie să echilibreze misiunea publică cu provocările digitalizării, asigurând acces echitabil la cunoaștere.