O nouă paradigmă pentru bibliotecile din Republica Moldova: Mariana Harjevschi în dialog cu Raia Rogac - HARJEVSCHI, Mariana; ROGAC, Raia (BIBLIOPOLIS, 2025)
Publicația consemnează un dialog între Mariana Harjevschi, președinta Consiliului Biblioteconomic Național și directoarea Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”, și jurnalista Raia Rogac, despre modernizarea bibliotecilor din Republica Moldova. Mariana Harjevschi a subliniat rolul CBN în coordonarea politicilor naționale de bibliotecă, promovarea inovației și adaptarea la schimbările tehnologice și educaționale.