Lansarea cărții Total librarian: Lidia Kulikovski la Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” - TARAGAN, Elena (BIBLIOPOLIS, 2025)
La 23 aprilie 2024, Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” a găzduit lansarea monografiei bibliografice „Total Librarian: Lidia Kulikovski”, elaborată de Claudia Tricolici. Lucrarea este un omagiu adus activității profesionale de peste 50 de ani a Lidiei Kulikovski, doctor în pedagogie și conferențiar universitar, specialist recunoscut în domeniul biblioteconomiei din Republica Moldova. Monografia cuprinde volumele și articolele Lidiei Kulikovski, precum recenzii, interviuri, traduceri și materiale electronice, reflectând întreaga sa activitate în calitate de bibliotecar, cercetător, coordonator și inovator în domeniu.