CAMPANIA DE COMUNICARE A ȘTIINȚEI 2018. HORA ȘTIINȚEI HASDEU - KULIKOVSKI, Conferențiar universitar , Lidia (BIBLIOPOLIS, 2020)
Comunicarea și promovarea științei s-a încetățenit la BM „B.P. Hasdeu” de câțiva ani, fiind astăzi parte a activității de bază. a organiza, al treilea an consecutiv, în perioada 10-14 noiembrie 2018, Campania de comunicare a științei, care are drept scop nedeclarat educarea pentru știință a utilizatorilor și a bibliotecarilor. Scopul declarat al Campaniei de comunicare a științei este de a comunica comunității chișinăuiene rezultatele științei – descoperirile, invențiile care asigură dezvoltarea umană și evoluția lumii, precum și rezultatele studiilor și cercetărilor întreprinse în cadrul Bibliotecii Municipale. Știința descifrează misterele trecutului, provocările tehnologice ale prezentului, înțelege și demonstrează schimbările galactice și climatice pregătindu-ne de viitor.