Modelarea identității bibliotecii prin parteneriate - COȘERI, Tatiana (BIBLIOPOLIS, 2026)
O cultură a parteneriatului înseamnă nu doar a avea o listă de parteneri, ci și a înțelege in profunzime fiecare parte interesată pentru a construi relații valoroase. Articolul specifică importanța parteneriatului pentru bibliotecă, oferind exemple de cartografiere și analiză a părților interesate.