EVALUAREA SERVICIILOR ON-LINE ALE BIBLIOTECILOR PUBLICE: CAZUL BIBLIOTECII MUNICIPALE „B.P. HASDEU" - BORODATÎI, Tatiana (BIBLIOPOLIS, 2020)
O necesitate stringentă a oricărei instituţii infodocumentare în sec. XXI este prezenţa ei în internet. Paginile web, bloguri-le, reţelele de socializare au creat condiţii optime pentru promovarea colecţiilor şi a serviciilor oferite de bibliotecă. în Secolul Vitezei şi al Tehnologiilor Informaţionale BM se conformează noilor schimbări şi propune utilizatorilor o gamă largă de servicii şi facilităţi.