CITIM ÎMPREUNĂ - TARAGAN, șef sector, Secția studii și cercetări, Elena (BIBLIOPOLIS, 2020)
Țin să împărtășesc cu cititorul impresiile, sau, mai exact, emoțiile pe care mi le-a produs un eveniment care a avut loc vineri, 1 februarie 2019, la Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”. Este vorba despre aderarea noastră la o inițiativă globală, care marchează ziua de 1 februarie drept Ziua Internațională a Cititului Împreună.