FESTIVALUL INTERNAȚIONAL AL CĂRȚII „AXIS LIBRI” - MOȚOC, Radu (BIBLIOPOLIS, 2020)
Aflat la cea de a XI-a ediție în perioada 5-9 iunie 2019, acest festival a fost inițiat și organizat de Biblioteca Județeană „V. A. Urechia”. Ediția a fost dedicată Anului Cărții în România, iar evenimentul s-a desfășurat pe Aleea „Axis Libri”, unde s-au amplasat 40 de căsuțe mobile, care au găzduit cărțile editurilor românești și străine.