„SĂ NE ȚINEM AICI CÂT MAI MULT, CÂT MAI MULȚI…” - DUMBRĂVEANU, jurnalistă, scriitoare, Luminița (BIBLIOPOLIS, 2020)
Astăzi, 6 aprilie, spunem cu drag LA MULȚI și FERICIȚI ANI! colegului și prietenului nostru, Vlad Pohilă, omul care le știe pe toate ca o enciclopedie, lingvistul supranumit „învățătorul de la radio”, care, începând cu anul 1989, ne-a ajutat pe toți să învățăm scrisul cu alfabet latin și să cinstim cu sfințenie, în fiecare zi, Limba Română, vorbind-o corect și frumos.