TOAMNA LA VASLUI - BIBLIOTECA ÎN PRIM-PLAN - KULIKOVSKI, dr. conf. univ., Lidia (BIBLIOPOLIS, 2021)
N-am mai fost anterior la Vaslui, deşi e aproape de noi, judeţul chiar se mărgineşte cu RM. Pur şi simplu nu intra în agenda mea turistică şi nici profesională, cu toate că directoarea Bibliotecii Judeţene "Nicolae Milescu Spătarul" din Vaslui mă invitase de mai multe ori.