Confuzii terminologice - SCOBIOALĂ, manager Departamentul Marketing, Genoveva (BIBLIOPOLIS, 2021)
Managementul, funcţie fără de care nu poate activa eficient nici o bibliotecă, implică unele tehnici care interferează mai multe tipuri de activităţi: marketing, relaţii publice, reclamă, promovare ş.a., dar care împreună au acelaşi scop principal - stabilirea şi menţinerea imaginii bibliotecii prin comunicare şi colaborare cu publicul, urmărind în permanenţă extinderea segmentului de utilizatori.