Bucuria revederii în Crimeea - CUDLENCO, directorul bibliotecii publice Crihana Veche - Cahul, Maria (BIBLIOPOLIS, 2021)
în perioada 5-13 iunie 2004, cu suportul financiar al Fundaţiei Soros, am participat la cea de-a 11-a Conferinţă Internaţională “Crimeea - 2004”, care a avut loc in oraşul Sudak, Ucraina, şi a întrunit peste 1.500 reprezentanţi din 40 de ţări.