„Masca în literatură”: Masă rotundă (participă: Elena Ungureanu, Ludmila Șimanschi, Maria Pilchin, Vitalie Răileanu, Ivan Pilchin, Liuba Ciobanu, Margareta Șcelcikova, Natalia Russeva, Elena Taragan, Liliana Juc, Elena Dabija, Ștefabn Sofronovici) - admin, admin (BIBLIOPOLIS, 2022)
Despre masa rotundă, cu o tematică specializată, care poate trezi interes pentru bibliotecari, dar și pentru publicul larg, discutie despre un subiect, pe care iată că îl considerăm cu toții extrem de important – masca – atributul care ne definește în aceste zile pandemice, pe care le trăim cu toții împreună.