Campania „Fii deștyept” Ia un card inteligent la Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”: Tatiana Iovu - admin, admin (BIBLIOPOLIS, 2022)
Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”, implicit Secția promovare și comunicare, a lansat o campanie inedită de atragere și fidelizare a utilizatorilor Fii deștept! Ia un card inteligent la Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”. Obiectivele specifice ale campaniei au fost următoarele: informarea chișinăuienilor despre regulile de înscriere la bibliotecă, precum și facilitățile oferite de obținerea cardului de acces; crearea și menținerea unei platforme active de comunicare pentru chișinăuieni în vederea modului de utilizare a cardului de acces la bibliotecă; susținerea unui grad ridicat de cunoaștere a activităților etc.