„Masca atucni și acum”: Ancheta proiectului „Dialogurile bibliotecii” (Mihail Vakulovski, Radu Vancu, Tudor Crețu, Raluca Selejan, Maria Pilchin) (Consemnare de Alexandru Vakulovski) - admin, admin (BIBLIOPOLIS, 2022)
About wearing a protective mask in a pandemic.