Ziua Culturii Naționale la 172 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu: Elena Dabija - admin, admin (BIBLIOPOLIS, 2022)
The paper is dedicated to the 172 anniversary of the Roumanian Writer Mihai Eminescu