Un portret bibliografic: Maria Pilchin - admin, admin (BIBLIOPOLIS, 2023)
Volumul biobibliografic Nicolae Mătcaș: risipă și măsură (Chișinău, Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”, 2020) este consacrat aniversării a 80 de ani de la naștere a distinsului pedagog, lingvist, savant, publicist, redactor, poet, om de stat și tribun al mișcării de renaștere națională a românilor basarabeni – dl prof. Nicolae Mătcaș. Bibliografia reflectă prodigioasa activitate a acestei personalități marcante și constituie rezultatul unui efort de valoroasă și aplicată cercetare bibliografică realizată la BM.