Evaluarea Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”: Tatiana Coșeri - STI (BIBLIOPOLIS, 2023)
Instituirea unui sistem de evaluare este condiționată de schimbările esențiale ale rolului și responsabilităților semnificative ale bibliotecilor publice din Republica Moldova în comunitățile deservite. Sistemul oferă o imagine obiectivă asupra activității bibliotecilor. Axat pe calitate și performanță, apreciază valoarea și importanța acestora.