REVISTA BIBLIOPOLIS, SUBIECTUL UNEI TEZE DE LICENŢĂ - KULIKOVSKI, Conferențiar universitar , Lidia (BIBLIOPOLIS, 2020)
Una din tezele de licenţă susţinute în cadrul examenelor de licenţă la Catedra de biblioteconomie şi asistenţă informaţională, secţia cu frecvenţă redusă, a avut ca subiect revista noastră BiblioPolis. Studenta Maricica Romaniuc a întocmit o bibliografi e analitică a revistei, cu intenţia de a ordona şi a face accesibil conţinutul de biblioteconomie şi ştiinţa informării, afl ate în revista Bibliotecii Municipale care, după părerea studentei, merită să fi e cunoscută, valorificată şi promovată.