Odiseea casei Monastârski: file din istoria clădirii sediului central al Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”: Vladimir Tarnakin, Zinaida Matei - admin, admin (BIBLIOPOLIS, 2023)
traducere în limba română Ludmila Pânzari