Biblioteca - o gazelă între dinozauri - admin, admin (BIBLIOPOLIS, 2024)
Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” se evidențiază printr-o trăsătură de caracter – este instituția care gândește, inovează, progresează! Colocviile de vară, ediția 2019, au adunat bibliotecarii să răstoarne supozițiile, prejudecățile, expertiza, experiența acumulate de noi cu privire la viitorul incert al bibliotecilor. Tema Colocviilor: „În căutarea viitorului” având subtitlul „Biblioteca, o gazelă printre dinozauri”.