Dramaturgi pe scenele teatrelor din Republica Moldova - editor; Cotoman, Tamara (BIBLIOPOLIS, 2024)
Produsul bibliografic, pe care urmeză să-l disecăm, este rodul unei cercetări temeinice în domeniul dramaturgiei universale și naționale. Este un proiect bibliografic inedit în peisajul teatral basarabean. O impozantă lucrare de perspectivă istorică, cu valoare de unicat.