Seninul cerului poetic - editor; Răileanu, Vitalie (BIBLIOPOLIS, 2024)
Această carte de poezii reprezintă experiența directă a scriitoarei, transfigurată în grade diferite, și descoperă principala sursă a versurilor sale, în repetate rânduri trăite sincer, intens, confesiv - A sunat aseară mama (2019) și O toamnă ca un cântec (2020), iată și frumoasa surpriză oferită de poeta Emilia Plugaru prin cuprinsul volumului – Cer de sineală (Chișinău, R.P. Editor, 2021).