Poezia cu rădăcinile în inima cititorului - editor; Răileanu, Vitalie (BIBLIOPOLIS, 2024)
Despre volumul de versuri Poveștile copacilor de Olga Mardari, spre marea satisfacție a celor prezenți la lansare în Sala Nuciferă a Bibliotecii „Onisifor Ghibu”, a avut un deosebit succes, atrăgând măiestria artistică a micilor declamatori de la Liceul Teoretic „Dante Alighieri”, dar și al pictorilor, colegilor de breaslă, al pedagogilor.