Întâlnirea cu scriitorul Alexandru Popescu, autorul romanului Montana - editor; Juc, Liliana (BIBLIOPOLIS, 2024)
Despre Conferința literară în baza cărții Montana de Alexandru Popescu din cadrul Programului de lectură „Chișinăul citește” 2023 (categoria Tineri), ediția a XX-a.