Un amalgam de emoții și valori morale prin lectura cărții Întâmplări cu tâlc. Despre responsabilitate. Despre iubire de Cristina Bujor - editor; Ciobanu, Liuba (BIBLIOPOLIS, 2024)
Despre viziunea și acțiunea Bibliotecii „Ovidius” în promovarea cărții Întâmplări cu tâlc. Despre responsabilitate. Despre iubire de Cristina Bujor în cadrul Programului „Chișinăul citește” 2023 (categoria Copii).