Publicațiile bibliografice ale Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”: Bibliografie de bibliografii (2022) (Ivan Pilchin) - admin, admin; Kulikovski, Lidia (BIBLIOPOLIS, 2024)
Scopul principal al proiectului editorial Publicațiile bibliografice ale Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”: Bibliografie de bibliografii, realizat de dr. conf. univ. Lidia Kulikovski la cea de-a 145-a aniversare a BM, a fost de a cuprinde întreg repertoriul bibliografic al BM și de a valorifica rezultatele efortului echipei de profesioniști din cadrul BM „B.P. Hasdeu” din Chișinău în activitatea de editare, promovare și comunicare a cercetărilor bibliografice. Volumul oferă un instrumentar bibliografic de referință, util pentru cercetători și bibliotecari în diverse domenii, cum ar fi biblioteconomia, bibliologia, istoriografia culturală și literară.