122 DE LUCRURI DIN BIBLIOTECA VIITORULUI PE CARE LE PUTEŢI FACE ASTĂZI - FREY, director executiv, Institutul „Da Vinci”, Londra, Thomas (BIBLIOPOLIS, 2020)
De-a lungul ultimelor două decenii, informaţia s-a transformat şi s-a mutat într- o multitudine de forme diferite, digitală în creştere exponenţială, iar cărţile fizice şi sursele bazate pe suport de hârtie se află în diminuare continuă. Digitalul vine cu aceeaşi creştere exponenţială a numărului de moduri prin care putem accesa, manipula, căuta, combina, gestiona şi stoca fiecare din numărul tot mai mare de elemente din universul cunoaşterii.