BIBLIOGRAFIA VIE (METODOLOGIE DE ORGANIZARE ŞI DESFĂŞURARE) - KULIKOVSKI, Conferențiar universitar , Lidia (BIBLIOPOLIS, 2020)
Bibliografia vie (Living bibliography) este o metodă asemănătoare expoziţiei vii, o metodă activă care promovează dialogul între protagonist, autorul bibliografieişi public. Bibliografia vie poate fi desfăşurată oriunde în spaţiul public (în biblioteci, teatre, străzi, parcuri, la evenimente comunitare, precum şi la târguri de carte, festivaluri literare, reuniuni profesionale, aule universitare etc.).