O VIZITĂ DE STUDIU ÎN ROMÂNIA CU AMINTIRI FRUMOASE - OLĂRESCU, șef, Filiala „Hristo Botev”, Angela (BIBLIOPOLIS, 2020)
În perioada 22-26 ianuarie curent, un  grup din 26 de bibliotecari selectați de Programul Novateca în cadrul trainingurilor Advocacy în bibliotecile publice, careau obținut performanțe în favoarea bibliotecilor, au avut fericita ocazie de a întreprinde o vizită de studiu și documentare în România. Bibliotecari din raioanele Ungheni, Telenești, municipiile Bălți, Orhei și Chișinău, lideri în Advocacy, au vizitat Biblioteca Județeană „George Barițiu” dinBrașov, Biblioteca Județeană Târgu-Mureș, Biblioteca Județeană „Octavian Goga” din Cluj-Napoca și două filiale ale ei – Biblioteca Publică din Iclod, Biblioteca Publică „Zorile” (cu sprijinul Programului Novateca). Pe parcursul vizitei grupul de bibliotecari a fost însoțit de dna dr. Lidia Kulikovski, specialist în inovații, și dna Natalia Diordița, asociat administrativ de la Programul Novateca.