UN URCUŞ SPECTACULOS: DE LA SLOBOZIA MARE PE ALTĂ PLANETĂ - DOROŞENCU, publicistă, Ludmila (BIBLIOPOLIS, 2021)
Eugeniu Grebenicov vine din sudul Moldovei, vatră de Ţară despre care un semen deal său, sensibilul poet Gheorghe Vodă, spunea în chiar titlul unei cărţi:La Sud e Patria mea...