FESTIVALUL CĂRȚII „AXIS LIBRI”: (GALAȚI, 14-18 IUNIE 2017) - MOȚOC, Radu (BIBLIOPOLIS, 2020)
Autorul, Radu Moțoc, ne prezintă o cronică a unui eveniment cultural unic în spațiul românesc intitulat Festivalul Cărții „Axis Libri”, care a fost organizat de Biblioteca Județeană „V.A. Urechia”, din Galați, și care a reușit să capaciteze instituțiile administrative din municipiu și județ, sub patronajul simbolic al Ministerului Culturii.