SĂPTĂMÂNA ȘTIINȚEI LA BIBLIOTECA MUNICIPALĂ „B. P. HASDEU” - TARAGAN, bibliotecară, Departamentul studii și cercetări, BM „B.P. Hasdeu”, Elena (BIBLIOPOLIS, 2020)
În 10 noiembrie 2017, au avut loc primele evenimente din cadrul Săptămânii științei, organizată la Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”.